x

Öncelikle Homm Bitkisel Sarımsak & Ginseng Şampuan kullanılır. Saç derisine parmak uçları ile nazikçe masaj yapılarak köpürtülür ve iyice durulanır. Bu işlem sonrasında saç ve saç derisi derinlemesine temizlenir. Saç dökülmesi varsa durur ve yeniden saç oluşumu için ön hazırlık yapar. Başta biraz daha saç dökmesi yapabilir. Bu normal bir süreçtir.

Homm Bitkisel saç çıkartma kombini ikinci adımında ZGTS Dermaroller (1.00MM) ile sağ, sol, alt, üst, çapraz şekillerde uygulama yapılacak bölgede bastırarak gezdirilir. Böylelikle saç derisi etkili serum işlemi için hazırlanır.

Son adım serum uygulama işlemidir. Bu işlemde kullandığımız serumlar Homm Life Hair Coctail Serum 12×5 ml ve Homm Life Multivitamin Complex Serum 12×5 ml’dir. Dermaroller işlemi yapılan bölgeye bu iki serum damlatılır ve bölgeye yayılması sağlanır. Serumlanacak bölge genişse serumun tamamı, küçük bir alansa o alana göre bir miktar serum kullanabilirsiniz. Bu işlem sonradan tekrarlanır. Yani Serum sonrasında Dermaroller ile tekrar geçilir ve tekrar serumlanır.

Sonuç:

Saç çıkartma kombini sayesinde ilk hafta sonunda ciddi bir şekilde kendini belli edecektir.
Ücretsiz üye olduktan sonra, sipariş verip ürünleri indirimli alabilirsiniz.